Urad RS za mladino

V primeru, da nam na straneh www.mlad.si ponudite katerikoli osebni podatek, bomo spoštovali vašo zasebnost. Podatkov o naših uporabnikih nikoli ne dajemo v najem, jih ne prodajamo in ne dovolimo, da bi jih uporabila katerakoli tretja oseba. Obvezujemo se, da bodo vsi na ta način pridobljeni podatki na spletni strani www.mlad.si varovani v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Naročniki na naše novice se lahko kadarkoli odjavijo iz baze naročnikov s pomočjo obrazca, ki ga na opaznem in enostavno dostopnem mestu objavljamo v vsaki poslani novici. V kolikor ste prejeli obvestilo o novi novici pomotoma, se vam za to iskreno opravičujemo. Naše baze e-poštnih naslovov redno čistimo, tako da je v njih čim manj naslovov z napakami.

Splošni pogoji

Pridržujemo si pravico do napak na spletni strani tako v slikovnem kot tekstovnem delu in zanje ne prevzemamo odgovornosti.

Pogoji uporabe avtorskih vsebin

Vse informacije, grafika in programski elementi v najširšem pomenu (teksti, skice, fotografije, video vsebine ipd.), vsebovane na spletnih straneh www.mlad.si , so avtorsko delo in zato že s svojim nastankom v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine.

Uporabnikom je dovoljeno uporabljati objavljene vsebine izključno le v osebne in nekomercialne namene. Vsakemu posameznemu uporabniku je dovoljeno uporabljati objavljene vsebine izključno le v enem, osebnem izvodu. Dokumenti in vsebine, objavljeni na teh spletnih straneh, se v nobenem primeru ne smejo kopirati, prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati v komercialne namene.

Dokumenti in vsebine, objavljeni na teh spletnih straneh, se lahko izjemoma reproducirajo izključno le v nekomercialne namene, pri čemer morajo biti ohranjene vse informacije o avtorjih in viru ter opozorila o zaščiti avtorskih ali drugih pravic. Takšen izdelek in vsi ostali izdelki oz. storitve, ki so z njim morda oglaševani, morajo biti tako kot te spletne strani povsem brezplačni in dostopni vsem pod enakimi pogoji in brez dodatnih omejitev.

Kdor želi objaviti le del vsebine oz. jo želi objaviti pod drugačnimi pogoji, mora dobiti predhodno pisno dovoljenje avtorja oz. avtorjev. Če ti pogoji niso izpolnjeni, po Zakonu o avtorskih in sorodnih pravicah Republike Slovenije kopiranje avtorskih vsebin teh spletnih strani ni dovoljeno.

Uporabnikom je na njihovih spletnih straneh dovoljeno postaviti povezavo (link) na te spletne strani. Za reklamno pasico lahko kontaktirajo na kontakt preko e-pošte

Registracija, prijava in ogledovanje vsebin spletnih strani  www.mlad.si pomeni avtomatično pristajanje na te pogoje.

Ostalo

Odjava z mailing liste

V Uradu RS za mladino cenimo svobodno voljo naših obiskovalcev, zato se lahko v vsakem trenutku odjavite z mailing seznama, tako da pošljete e-naslov na podpora@aktadesign.si z besedo »ODJAVA« v naslovu sporočila. S seznama pa se lahko odjavite tudi tako, da v naslednji novici, ki ga prejmete po e-pošti pritisnete na povezavo »Odjava«.

V primeru vprašanj se lahko obrnete na eno izmed naših telefonskih številk, ki so navedene na strani" Kontakt in lokacija ".

Raba spletnih piškotkov

Urad RS za mladino

Vsebina:Mlad.si

Urad Republike Slovenije za mladino

Masarykova 16,
SI-1000 Ljubljana, Slovenija
E: gp-ursm.mizs(at)gov.si


Fotografije:
arhiv mlad.si
Mlad.si

Ideja, oblikovanje in tehnična izdelava:

akta design

AKTA DESIGN
T: +386 3 586 64 14
E: info(at)aktadesign.si
http://www.aktadesign.si/

© Vse pravice pridržane
Urad RS za mladino, si pridržuje avtorske pravice na objavljeni vsebini spletne strani https://mlad.si/

Pridržujemo si pravico do spremembe vseh vsebin brez predhodnega opozorila. Vsebine ni dovoljeno kopirati za javne in komercialne namene brez našega soglasja.

Stran je izdelana v CMS Akta v 5.00.

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 400 57 90, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino