Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 09 Dec. 2020

»Žuramo« na spletu

V Mladinskem centru Krško že leta uspešno izvajajo projekt »V Posavju žuramo brez drog in alkohola«, ki je namenjen učencem in dijakom posavskih osnovnih in srednjih šol. Leto 2020 je v vseh pogledih zares posebno leto, ki je od vsakega posameznika zahtevalo neizmerno veliko poguma, prilagajanja in iznajdljivosti.

Tako so se v Mladinskem centru Krško odločili, da »žuranje« v živo, prestavijo na splet! V mesecu novembru so uspešno izvedli 3 spletne delavnice V Posavju žuramo brez drog in alkohola za učence na OŠ Jožeta Gorjupa Kostanjevica na Krki, OŠ Leskovec pri Krškem in OŠ Jurija Dalmatina Krško.

Spletnih interaktivnih delavnic, ki so potekale v aplikaciji Zoom, se je skupno udeležilo več kot 180 učencev in 12 izvajalcev programa, ki so s pomočjo interaktivnih video posnetkov in drugih spletnih orodij izvajali delavnice. Čeprav malo drugačne, so bile delavnice uspešne, odzivi učencev pa zelo pozitivni, kar jim daje dodatno motivacijo za nadaljnje delo.

Zahvaljujejo se vsem trem osnovnim šolam za izkazano zaupanje in se že veselijo dne, ko bodo lahko ponovno »žurali« v živo.  

Vir: Mladinski center Krško

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

73918

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino