Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 11 Dec. 2019

Zgodbe, ki jih pišejo mladi: Anže Prašnikar, Mladinski center Zagorje ob Savi

Mladinski sektor mladim ponuja številne priložnosti združevanja, druženja, kvalitetnega preživljanja prostega časa in neformalnega učenja. Je prostor navdiha, v katerem se prepleta mnogo uspešnih zgodb. Pestrost mladinskega sektorja v Sloveniji je naša velika dragocenost, skozi zgodbe, ki jih pišejo mladi pa vam želimo predstaviti ravno to: uspešne zgodbe skozi različne izkušnje mladih. 

Mladinski center Zagorje ob Savi (MCZoS) je predvsem svobodomiseln in do drugačnosti toleranten prostor, odprt vsem, ki želijo aktivno preživeti svoj prosti čas ter v dobri družbi in na zabaven način pridobivati nova znanja, izkušnje in veščine. Mladim omogočajo organizacijsko, prostorsko, tehnično in svetovalno pomoč pri izvedbi njihovih idej ter pomoč pri vključevanju v lokalne in mednarodne projekte. Tokrat svojo zgodbo deli Anže Prašnikar, mladi prostovoljec MCZoS.

"Sem Anže Prašnikar, star sem 16 let. Hodim v srednjo šolo v Zagorju, kjer obiskujem smer gostinski tehnik. Ukvarjam se z gorskim tekom in kegljanjem. V mladinski center sem začel hoditi pred dvemi leti in od takrat naprej hodim na razna srečanja prostovoljcev, pomagam pri različnih dejavnostih in še bi lahko našteval. V mladinskem centru najraje igram na kitaro in se pogovarjam z drugimi, saj je tu dobra družba, zato priporočam vsem, naj pridejo v mladinski center, ker se res dobro razumemo pa tudi dobro je za jest."

Te zanima, kako igra na kitaro in kaj je še povedal? V videu spodaj.

Vir in video: Mladinski center Zagorje ob Savi

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

35002

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino