Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 22 Apr. 2021

Ženske in IT

V preteklem letu se je pomen digitalnih znanj in kompetenc izkazal za še bolj pomembnega, kot smo si kadarkoli prej lahko predstavljali. Projekt Kolegice tekom svojih dogodkov vseskozi poudarja pomen osvajanja in krepitve IT veščin in ne malokrat vam ponudimo priložnosti, da to uresničujete. 

Kolegice so pripravile tudi kratko anketo na temo ženske in IT. Z anketo želijo pridobiti vpogled v razumevanje IT področij s strani mladih žensk, kaj so razlogi za študij oz. poklic znotraj tega področja, in zakaj v tem okviru še vedno primanjkuje ženskih vzornic.

Anketa je kratka in zelo bodo hvaležne, če si boste vzeli nekaj trenutkov za reševanje.

Najdete jo na povezavi

Vir: Zavod Nefiks

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

29282

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino