Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 01 Mar. 2021

Zeleno to, zeleno ono, … kaj pa zelena delovna mesta?

»Se tudi ti kdaj znajdeš v začaranem krogu tehtanja med delovnim mestom ki ti bo prinesel zaslužek in med delovnim mestom, ki bo poleg zaslužka sledilo tudi tvoji želji o lepšem jutri ter te bo osebno izpopolnjevalo?

Si se v času študentskih del ali bivših zaposlitev znašel/-a na razcepu med spodbujanjem impulzivnega potrošništva in svojimi vrednotami?

Si morda zaposlena in si na delovnem mestu opazil/-a možnost za izboljšavo, ki bi pomenila manj odpadkov, manjšo ali bolj učinkovito rabo energije?«

Več o tem, kaj sploh so zelena delovna mesta in kako lahko že obstoječa delovna mesta z malo truda postanejo bolj zelena, je v svojem prvem blog prispevku za Inkubator 4.0 raziskovala Špela Jakulin. Vabljeni k branju celotnega zapisa!

Avtorica je trenutno del projekta Inkubator 4.0 in izobraževanja na delu Negovanje sveta je lahko služba, v okviru katerih raziskuje komunikacijo in vodenje kampanj v nevladnih organizacijah, v kar vedno vplete tisto, kar jo navdihuje – zeleno in  v trajnost usmerjeno življenje.

Vir: Inkubator 4.0

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

12609

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino