Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 10 Mar. 2021

Zavod BOB vabi na izobraževanje mentorjev

Inštitut za slovensko izseljenstvo in migracije ZRC SAZU in Zavod BOB vas v okviru projekta BEST (Spodbujanje podjetniških veščin kot orodje za vključevanje migrantov na trg dela) vljudno vabita na izobraževanje mentorjev, ki bo potekalo v torek, 16. 3. 2021, med 14.00 in 18.30 preko spletne platforme Zoom.

Na začetku vam bodo na kratko predstavili glavni namen in cilje projekta, zatem pa bodo potekale interaktivne delavnice na temo socialnega in migrantskega podjetništva ter podpore migrantom na področju vključevanja na trg dela v praksi.  

Hkrati jih bodo zanimale tudi vaše izkušnje in mnenje, saj jim kot posamezniki z izkušnjami na tem področju pomagate soustvarjati projekt v lokalnem okolju, kjer tudi sami izvajate aktivnosti s področja integracije migrantov.

Jezik delavnice bo slovenščina. Povezavo do dogodka boste nekaj dni prej prejeli na elektronski naslov, ki ga boste navedli na prijavnici.

Prijazno vas vabijo, da svojo prijavo oddate preko Google obrazca do petka, 12. 3. 2021.  

Vir: Zavod BOB

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

77460

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino