Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 15 Jun. 2022

Zaključni ULCA dogodek: Adijo, šola!

ULCA vas vabi na tradicionalni dogodek ob koncu šolskega leta Adijo, šola!, ki bo potekal v četrtek, 16. junija med 16.30 in 19.30 v Severnem mestnem parku (Navje) v okviru NEXTivala - festival mladih za mlade.
V tem času boste lahko spremljali nastajanje grafita, ki ga bo ustvarjal Dome, se udeležili brezplačne beatbox delavnice Beatbox Lajf (16:30-17:30) in prisluhnili nastopu mladih beatboxerjev, ki so se urili med letom. Med 18:15 in 19:15 pa še posebej vabijo vse generacije bboyev in bgirls breakerjev, da svoje break gibe pokažejo v cyhperju. Vse to dogajanje bodo pospremili funky ritmi izpod taktirke DJ Džiga
Dogodek Adijo, šola! soustvarjajo z Mestno občino Ljubljana in Četrtno skupnostjo Ljubljana-Center
Vir: MC ULCA

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

57353

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino