Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 23 Jun. 2020

Zaključek 23. sezone ŠILE - kdo so najbolj ošiljeni in ošiljene?

Čeprav se je ŠILA sezona, kot marsikaj drugega, prekinila sredi svojega toka, so se v ŠILA – Šolski impro ligi odločili, da sezono vseeno pripeljejo do konca. 19. 6. je v Dijaškem domu Tabor potekala zaključna predstava v izvedbi nominirancev za najbolj ošiljene v tej sezoni, po tem pa slavnostno podelili letošnje diplome. 

V dvorani so bili ob upoštevanju ukrepov le nominiranci, ostali pa so si predstavo lahko ogledali "v živo" preko spleta, še vedno si jo lahko ogledaš tukaj, prejemniki nagrad najbolj ošiljenih sezone 2019/20 pa so:

"Letos prvič v zgodovini ŠILE zmagovalne ekipe ni, se je pa med oktobrom 2019 in marcem 2020 zgodilo veliko magičnih trenutkov, ki jih z veseljem nagradimo," pravijo v Šili. Kaj in/ali koga bodo šilili in ošilili v naslednji sezoni Šolske impro lige lahko spremljaš na njihovem facebook profilu.  

Vir: ŠILA - Šolska impro liga
Foto: Erik Contreras Mencinger

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

27100

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino