Zaposlovanje

Z usposabljanjem do službe, ki koristi tudi družbi

21. 5. 2020 avtor: Uredništvo

Zavod BOB vabi na usposabljanje Jaz, družba, služba, kjer lahko odkriješ nove priložnosti za delo in za razvoj kariere, nova znanja, ki so uporabna pri iskanju zaposlitve, ter spoznaš svoje realne možnosti za zaposlitev. Spoznaval_a boš, kako poiskati dobro službo, in kaj vse še obstaja poleg objav na zaposlitvenih portalih. 

Poišči alternativno klasičnim oblikam zaposlitev – s Pogonom imaš možnost, da na job shadowingu sodeluješ z enim od delodajalcev, ki navdihujejo in spreminjajo svet na bolje. Usposabljanje traja 90 ur, na voljo so nasledni termini:

Usposabljanje Jaz, družba, služba je brezplačno. PRIJAVI SE!

Več informacij o projektu in usposabljanjih ter prijavnice najdeš na tej strani, lahko pa pokličeš tudi na številko 041 391 086ali pišeš na metka@zavod-bob.si.

Usposabljanje se odvija v okviru projekta Pogon, v okviru katerega bodo za vstop na trg dela usposobili mlade med 18 in 29 let, ki želijo s svojim delom spreminjati svet na bolje. V okviru dveh usposabljanj bodo udeleženci razvili ključne kompetence, ki jih danes iščejo delodajalci. Omogočili jim bodo izkušnjo dela v organizaciji po lastnem izboru, ali pa podporo pri razvoju svoje poslovne ideje s področja družbenih inovacij.

Vir in foto: Zavod BOB