Mladinski sektor

Volitve za predstavnika mladinskih centrov v Svetu vlade RS za mladino

16. 9. 2021 avtor: Mladinska mreža MaMa

V četrtek, 16. 9. 2021, se je sestala štiričlanska komisija predstavnikov Ustanove pohorski Bataljon in Mreže MaMa ter pregledala prispele kandidature za volitve predstavnika mladinskih centrov v Svetu Vlade RS za mladino.

Volilna komisija je odprla in preverila ustreznost vseh prispelih kandidatur (ene), hkrati pa mladinskim centrom odposlala tudi vabilo za glasovanje.

Objavljamo ime kandidata, življenjepis in motivacijsko ter podporno pismo.

1. Urban Krevl

Mladinski centri lahko glasujete za kandidata tako, da do sredem 22.9. 2021, do 15. ure, vrnete izpolnjeno glasovnico, skladno z navodili glede oddaje glasovnice. Navodila, glasovnico in ostale podrobnosti najdete v priponkah.

Volilna komisija bo evidentirala vse prejete glasovnice tako, da bo v seznam upravičencev glasovanja (mladinskih centrov) zabeležila, kateri mladinski centri bodo glasovali ter ali bo glasovnica veljavna, kot izhaja iz navodil za glasovanje (pravilno izpolnjena, pravočasno oddana). Na podlagi vseh prejetih veljavnih glasovnic bo komisija ugotovila skupno število volivcev, ki so glasovali. Nato bo preštela, koliko glasov so dobili posamezni kandidati. Za predstavnika mladinskih centrov v Svetu Vlade RS za mladino bo izbran kandidat, ki bo dobil največje število veljavnih glasov.

Več informacij lahko najdete tukaj