Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 21 May 2020

Vabilo na 2. digitalno srečanje mladinskega sektorja

Urad RS za mladino, Zavod Movit, Mladinski svet Slovenije in Mladinska mreža MaMa vabijo na drugo Digitalno srečanje mladinskega sektorja, ki bo potekalo v sredo, 27. maja 2020, ob 14. uri.

Z 31. majem 2020 stopi v veljavo preklic epidemije COVID-19 in počasi se vračamo v "stare tirnice" in način dela kot pred epidemijo. Pri tem še vedno veljajo nekateri ukrepi, ki so namenjeni preprečevanju širjenja korona virusa.

Z umirjanjem razmer po epidemiji novega koronavirusa organizacije ponovno začenjajo z izvajanjem mladinskega dela v "fizični obliki", ob tem pa se odpirajo številna vprašanja in dileme: katere aktivnosti lahko izvajajo in katere še ne, kakšne so omejitve pri izvedbi posameznih aktivnosti, kakšne pogoje morajo zagotavljati za zakonito in varno izvajanje aktivnosti.

Z namenom izmenjave mnenj in izkušenj povezanih z delom organizacij in izvajanjem mladinskega dela v času po epidemiji ter s ciljem odgovoriti na čim več vprašanj in dilem povezanih z izvajanjem mladinskega dela po epidemiji bo potekalo drugo srečanje, ki je namenjeno vodstvenim kadrom organizacij v mladinskem sektorju.

Za udeležbo na srečanju je potrebna prijava, ki jo opravite preko spletnega obrazca in sicer najkasneje do ponedeljka, 25. maja 2020. Nadaljnja navodila boste prejeli po prijavi. 

Vir: Urad RS za mladino

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

71425

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino