Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 14 May 2020

Vabilo k sodelovanju na festivalu "Igraj se z mano"

Center Janeza Levca Ljubljana in Društvo za kulturo inkluzije vabita na 14. Mednarodni festival "Igraj se z mano", ki bo potekal od 27. maja do 7. junija 2020, letos prvič na spletu. K sodelovanju vabijo učence in mlade vseh starosti, družine, prostovoljce in kulturne ustvarjalce. Mednarodni festival s svojim izvirno zasnovanim in zanimivim programom še naprej vzpostavlja pionirske prakse pri vključevanju oseb s posebnimi potrebami v družbeno življenje.

Program bo poln glasbenih in plesnih nastopov, interaktivnih delavnic, družabnih iger, pripovedovanja zgodb in animacijskih točk. K sodelovanju vabijo organizacije v vlogi nastopajočih oziroma ustvarjalcev vsebine, kot tudi udeležence. Več podrobnosti glede možnosti sodelovanja najdete tukaj.

Dogajanje bo potekalo na spletnih platformah:

Prijave zbirajo do nedelje, 24. 5. 2020 na tej povezavi.

Festival Igraj se z mano 2020 podpirata institucija Varuha človekovih pravic in varuh Peter Svetina, ki je njegov častni pokrovitelj.

Vir in foto: igrajsezmano.eu

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

63602

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino