Aktivno državljanstvo / Neformalno izobraževanje

Ustvari za delodajalca privlačen profil!

21. 12. 2018 avtor: Zavod Nefiks

Kdor je kdaj pisal CV ve, kako težko je na enem mestu zbrati vse izkušnje in certifikate; zato so na zavodu Nefiks razvili platformo e-Nefiks, v kateri lahko mladi ustvarite svoj profil, sproti beležite vse svoje dejavnosti in pridobivate priporočila. Obenem ti sistem omogoča, da te v njem neposredno najdejo številni slovenski delodajalci, ki imajo na platformi svoje profile. e-Nefiks je revolucionaren, ker vanj lahko beležiš vsa neformalna izobraževanja in aktivnosti (npr. prostovoljno delo), vendar ti vseeno omogoča potrditev opravljenih ur in veščin, ki si jih pridobil_a. 

Kompetence lahko v e-Nefiksu deliš na različna področja: sporazumevanje v maternem in tujem jeziku, digitalna in matematična pismenost, znanost in tehnologija, samoiniciativnost in podjetnost, medosebne in družbene kompetence, splošna kultura in ostalo

S pridobljenimi vpisi v e-Nefiks pa se lahko prijaviš tudi na Nefiks priznanje! To preprosto storiš tako, da izbereš Nefiks vpise s katerimi želiš sodelovati in se v svojem profilu v e-Nefiksu prijaviš.

TUKAJ si lahko ogledaš tudi krajši tutorial z navodili. 

Nefiks priznanja bodo podelili 15. januarja ob 17h v Poligonu, dobrodošli.
Prijave na dogodek zbirajo TUKAJ.