Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 19 May 2022

Usposabljanje za mladinske delavce "Uporaba sobe pobega v mladinskem delu".

Vabljeni na usposabljanje za mladinske delavce z naslovom "Uporaba sobe pobega v mladinskem delu", ki bo potekalo v torek, 24. maja, ob 10.00 uri na Tržaški cesti 132, v prostorih Socialne akademije.
Učenje preko iger (ang. game-based learning) postaja vedno bolj uporabljen koncept v izobraževalnih procesih. Z uporabo iger namreč lahko povečamo zavzetost in vključenost uporabnikov ter učinkovitost učenja. Kako lahko z uporabo izobraževalne sobe pobega senzibiliziramo mlade za izzive, ki se pojavljajo v naši družbi? Več na delavnici, ki jo bo vodila Sabina Belc iz Socialne akademije v torek, 24. maja, od 10.00 do 13.00. Od 10.00 do 11.30 bo potekala delavnica na temo priprave izobraževalne sobe pobega, od 11.30 do 13.00 pa testiranje escape rooma Soba pobega - na temo pomena neformalnega izobraževanja.
Vir: Mreža Kroj

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

85109

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino