Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 11 Oct. 2018

Študentski inovativni projekti

Javni štipendijski, razvojni, invalidski in preživninski sklad RS je objavil Javni razpis za študentske inovativne projekte za družbeno korist 2016-2020. Namen razpisa je povezovanje visokošolskih zavodov z negospodarskim in neprofitnim sektorjem ter razvijanje kompetenc in praktičnih izkušenj študentov.

Projekte bodo izvajale skupine študentov različnih študijskih stopenj in smeri, pod mentorstvom pedagoškega mentorja in strokovnega sodelavca iz neprofitnega sektorja. V okviru izbranih projektov bodo proučevali različne kreativne in inovativne rešitve za izzive negospodarskega in neprofitnega sektorja ter se opremili s kompetencami, ki jim bodo omogočile lažji prehod iz izobraževanja v zaposlitev.

Rok prijave za študijsko leto 2018/2019 je do vključno 7. decembra do 13.30 ure.

Več

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

82339

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino