Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 14 Dec. 2018

Strokovni posvet o zdravju mladih

Mreža Za zdravje mladih v ponedeljek, 17. decembra 2018, pripravlja strokovni posvet o zdravju mladih z glavnim vprašanjem "Kako lahko mladinske organizacije prispevajo k javnemu zdravju?.

Strokovni posvet bo potekal v okviru konference Mednarodne zveze za zdravje mladih (YHO International Youth Health Organization), udeležite pa se ga lahko mladi, ki vas zanima področje javnega zdravja in ste aktivni člani mladinskih organizacij. Na dogodku, ki bo potekal v angleščini, boste imeli priložnost slišati tuje dobre prakse in se povezati z mladinskimi delavci iz celega sveta. 

Udeležba na posvetu je brezplačna, potrebna pa je prijava, ki jo lahko narediš tukaj.

VEČ

Vir: Za zdravje mladih

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

86020

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino