Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 28 Jan. 2020

Strateško partnerstvo Mreža

V savinjski regiji se je s pomočjo sofinanciranja Ministrstva za javno upravo vzpostavilo strateško partnerstvo Mreža. Sestavljajo ga Mladinski center Dravinjske doline (MCDD) iz Slovenskih Konjic, Zavod Vozim iz Celja, Društvo Novus, Andragoško društvo Univerza za III. življenjsko obdobje Velenje ter Zavod Uspešen.si iz Velenja. Aktivnosti Mreže pokrivajo ranljive ciljne skupine – mlade, starejše, invalide, brezposelne, neaktivne, družine in socialno ogrožene.

Predstavnice partnerjev so se po dveh mesecih izvajanja aktivnosti srečale na prvem evalvacijskem srečanju, kjer so se dogovorile za prvo usposabljanje in senčenje za prenos dobrih praks med okolji. "Glede na zelo učinkovite, razvite aktivnosti posameznih partnerjev, pričakujemo, da se bodo v naslednjih letih na podlagi prenosa dobrih praks v okolja partnerjev opolnomočile različne ranljive ciljne skupine", je po srečanju dejala Karmen Kukovič iz MCDD.

Vir in foto: Mladinski center Dravinjske doline

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

18192

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino