Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 03 Jul. 2020

Stand up na terasi

V Mladinskem centru Dravinjske Doline radi poskrbijo za dobro voljo in smeh. Minuli vikend so tako gostili v prireditvenem centru Patriot večer stand up-a, ki je poskrbel za dozo smeha in pozitivne energije med občinstvom.

Perspektivni mladi komiki David Gorinšek, Tim Andrić, Dejan Ikovic – Bushi in Sebastjan Spital so z dobrimi šalami, humorjem in hudomušnim nastopom poskrbeli za obilico glasnega smeha. Obiskovalce in obiskovalke so zabavali s šalami o svojih vsakdanjih težavah, o odraščanju in z debato o ''prepovedanih temah''. Ob zaključku večera pa so celo enemu izmed gostov ponudili priložnost, da stopi pred mikrofon in se tako preizkusi v vlogi nastopajočega, ki skuša nasmejati s kakšno originalno šalo. 

Vir in foto: Mladinski center Dravinjske Doline

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

82242

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino