Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 31 Dec. 2019

Srečno 2020!

Poslavljamo se od leta 2019 in pozdravljamo leto 2020, leto, ko tisočletje stopa v novo desetletje, z novimi začetki, novimi zgodbami, novimi idejami. Vaše ideje in ideje mladih smo beležili na portalu mlad.si, tudi z vašo pomočjo. Vsem soavtoricam in soavtorjem portala se lepo zahvaljujemo za sodelovanje v letu 2019 in si želimo, da ostanete del nas tudi v bodoče in tako omogočite mladim in mladinskemu sektorju večjo povezanost, boljšo informiranost in posledično tudi hitrejšo rast. Uredništvo mlad.si bo tudi v letu 2020 z vami. 

Želimo vam obilo dobrih zamisli, zgodb s srečnim koncem in poguma ter vedno in povsod vsaj malo razigranosti in nagajivosti. In ne pozabite: kdor piše, živi dvakrat - prvič ko doživlja in drugič, ko skozi pisanje podoživlja že doživeto. Srečno v 2020!

Uredništvo mlad.si

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

55746

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino