Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 07 Jun. 2019

SREČAnje

Od 1. marca do 1. novembra Skavti pripravljajo SREČAnje. 

Projekt, ki ga sofinancira Urad Vlade RS za komuniciranje v okviru prizadevanj za spoštovanje in sprejemanje pripadnikov različnih etničnih skupin, beguncev in migrantov, želi mlade naučiti kritičnega presojanja nepreverjenih informacij in pomena pravice vsakega človeka do dostojnega življenja, jim omogočiti izkušnjo osebnega stika z ljudmi, ki jih niso vajeni in so pogosta tarča predsodkov in nestrpnosti, ter usposobiti za širjenje vrednot spoštovanja vsakega človeka, strpnosti in solidarnosti v družbi.

V okviru projekta bo potekalo več aktivnosti, med drugim tudi spletna kampanja za širjenje Sreče. Pridružite se in razširite glas!

V letu 2019 razgaljajo črko kot Skupaj, biti Skupaj, bivanje ali Sobivanje? Tako se začne. 

Slovenski Skavti Skupnost Svoboda.

Vir in foto: Združenje slovenskih katoliških skavtinj in skavtov

 

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

55791

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino