Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 11 May 2020

Spletni seminar "Z dokazi podprto oblikovanje javnih politik, ukrepov in projektov"

Movit, Nacionalna agencija za programa Erasmus+ in Evropska solidarnostna enota v četrtek, 14. maja 2020 s pričetkom ob 11. uri, organizira Youth Wiki webinar z naslovom "Z dokazi podprto oblikovanje javnih politik, ukrepov in projektov".

Z dokazi podprto (evidence-based) načrtovanje javnih politik je eno od osrednjih načel evropske mladinske politike, kot jo opredeljuje Strategija EU za mlade 2019 – 2027. Še zdaleč pa javne politike niso edino področje, na katerem se uporablja ta pristop.

O čem se bomo pogovarjali?

Na prvem spletnem seminarju Youth Wiki bo z nami Mojca Mayr, strokovna sodelavka Nacionalne agencije MOVIT. Mojca je dolgoletna sodelavka Nacionalne agencije, ki se ukvarja s tem, kako podatke iz raziskav učinkov programa Erasmus+: Mladi v akciji 2014 – 2020 (RAY raziskave) uporabiti pri načrtovanju aktivnosti.

Kaj boste izvedeli?

Zakaj je takšen pristop pomemben in kakšne so njegove prednosti? Katera orodja v okviru programa Erasmus+ so na voljo za z dokazi podprto oblikovanje politik, ukrepov in projektov? Kako se tega lotiti?

Kje in kdaj?

Četrtek, 14. maj 2020, 11.00 do 11.45, Zoom

Prijave

Prijave na spletni seminar so brezplačne. Prijavite se preko spletnega obrazca. Po potrditvi prijave boste preko elektronske pošte prejeli navodila za ogled spletnega seminarja.

Vir in foto: MOVIT

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

98357

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino