Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 19 Dec. 2018

Šola za mlade vplivneže

V decembru 2018 je bil premierno objavljen zadnji video v kampanji Vplivnez.si, v katerem so mladi med 15 in 29 let želeli vplivati na svoje sovrstnike preko družbenih omrežij in jih vzpodbuditi, da se aktivirajo na področju okolja in zdravja. Za ta namen so se udeležili prve šole za Vplivneže, ki jo je vodil znani stand-up komik Gašper Bergant in izdelali ter posneli video, ki mlade nagovarja, da lahko prav vsak izmed nas vsi vpliva na okolje.

 Vse video vsebine si lahko ogledaš na FB strani Vplivnež.si

V prihodnjih tednih bo kampanja prešla v zadnjo fazo, v kateri lahko s svojimi video vsebinami na temo okolja in zdravja sodeluješ tudi ti, ter jih objaviš pod hashtagom #okoljezdravje na svojih družbenih omrežjih.

Kampanja Vplivnez.si je organizirana v sklopu Partnerstva za okolje in zdravje, ki ga v Sloveniji izvaja Inštitut za mladinsko participacijo, zdravje in trajnostni razvoj s partnerskimi organizacijami in strokovnjaki s tega področja. Projekt sofinancira Ministrstvo za zdravje. 

Več

Vir: IMZTR

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

74941

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino