Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 24 Apr. 2020

Sodeluj v raziskavi "Covid-19 in slovenski študentje"

Študenti se zaradi svetovne epidemije COVID-19 ta hip soočate z velikimi izzivi. Zadnji odlok Univerze v Ljubljani o nadaljevanju študijskega procesa nakazuje, da bo veliko aktivnosti v naslednjih mesecih potekalo online. Da bi pomagali oblikovati družbeno odgovorne pobude, agencija D'Agency s podporo študentskih organizacij izvaja raziskavo, s katero želijo izvedeti več o potrebah in izzivih študentov zaradi svetovne epidemije COVID-19.

Raziskava poteka preko kratkega anonimnega spletnega vprašalnika, s katerim želijo zbrati čim več podatkov o tvojih preteklih, sedanjih in prihodnjih študijskih potrebah in izzivih. Vprašalnik ti bo vzel manj kot 10 minut časa. Zbiranje podatkov je anonimno, zato prosijo za čim bolj iskrene odgovore. Da bi dobili čim bolj realni vpogled v trenutne izzive študentske populacije, potrebujejo vsaj 2000 rešenih vprašalnikov. Hvaležni bodo, če boš vprašalnik delil_a tudi s svojimi študentskimi kolegi. 

Cilj raziskave je aktivacija ustreznih partnerjev in virov, s katerimi bi glas študentov pretvorili v konkretne aktivnosti za boljši študentski jutri. Odgovori in podatki iz vprašalnika bodo omogočili oblikovati smiselna priporočila in načrtovati konkretne aktivnosti že zelo kmalu.

Vprašalnik najdeš na tej povezavi.

Vir in foto: D'Agency

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

40970

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino