Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 22 Jan. 2020

Sodeluj v projektu Shake a leg, together!

Ti je šport blizu in se želiš pridružiti ekipi mladih ter deliti svoje interese, znanje in še kaj z mladimi iz različnih evropskih držav? Poleg strasti do gibanja boš imel/a priložnost posvetiti se ozaveščanju lastnega telesa, obvladovanju stresa skozi gibanje, ozaveščanju ljudi o pomembnosti aktivnega življenjskega sloga, timskemu delu in še bi lahko naštevali. Seveda boš krepil/a in razvijal/a pestro paleto kompetenc, saj gib in povezovanje tega z glavo odpira polje za učenje in spoznavanje svojih moči.

Voluntariat vabi, da se pridružiš ekipi in sodeluješ pri aktivnostih projekta Shake a leg, togetherVse informacije in prijavnico najdeš v tem pozivu. Prijave zbirajo do nedelje, 2. februarja 2020. Prosto je le še eno mesto, tako da ujemi tega vrabca! 

Če imaš še kakšna vprašanja, se obrni na Majo: maja.mestek@gmail.com.

Vir in foto: Voluntariat Slovenija 

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

81399

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino