Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 23 Dec. 2019

Soba pobega na temo duševnega zdravja

Ekipa petih prostovoljcev na Socialni akademiji razvija izobraževalno sobo pobega na temo depresije in duševnega zdravja. Na tem projektu delajo že od septembra, z veliko kreativnosti in zagretosti, zato so se veselili trenutka, ko vas bodo lahko povabili na obisk.

Izobraževalna soba pobega vključuje tipično igro sobe pobega - reševanje ugank in iskanje namigov, poudarek pa je tudi na izobraževalni komponenti, kar pomeni, da se boste tudi nekaj naučili. Tema duševnega zdravja, v tem primeru depresije, je tema, o kateri se ne govori dovolj pogosto in verjamejo, da jo lahko z uporabo igrifikacije ljudem približajo na bolj zanimiv in učinkovit način. Upajo, da se jim boste pridružili v čim večjem številu! Spremljate jih lahko na FB strani. Obisk bo možen med 15. in 22. januarjem, prijave pa že zbirajo TUKAJ.

Vir in foto: Socialna akademija

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

16910

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino