Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 16 Jan. 2020

Sindikat Mladi plus vabi tudi v letu 2020!

Na Sindikatu Mladi plus, sindikatu študentov, dijakov in mladih brezposelnih ter mladih prekarnih delavk in delavcev, se iskreno zahvaljujejo vsem, ki ste bili v letu 2019 njihovi člani oziroma članice. 

Glavni cilj sindikata je povezovanje čim večjega števila mladih, zaščita njihovih delavskih, socialnih ipd. pravic in prizadevanje za izboljšanje njihovega položaja v družbi. Sindikat deluje na različnih področjih, med drugim pa svojim članom in članicam nudi tudi različne ugodnosti, storitve in priložnosti.

Kaj morate storiti, da boste s Sindikatom Mladi plus zraven tudi v bodoče, pa lahko preberete v daljšem zapisu na njihovi spletni strani.

Vi in foto: Sindikat Mladi plus

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

24033

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino