Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 30 Nov. 2020

Sindikat Mladi plus vabi k spletni anketi

Na Sindikatu Mladi plus so pripravili projekt z naslovom Posvetovanje z mladimi o kakovostnih praksah v Sloveniji, ki ga financira program Erasmus+. Glavni cilj projekta je sprememba zakonodaje in kolektivnih pogodb v smislu, da bi bili vsi mladi, ki opravljajo praktično usposabljanje, deležni enakih pravic pri delodajalcih. Da bi lahko pripravili spremembe pa potrebujejo povratne informacije dijakov in študentov, zato so zanje pripravili spletno anketo.

Ker želijo pridobiti čim več odgovorov, ki bodo podlaga za analizo in nadaljnji potek projekta, vabijo dijake in študente, da anketo izpolnijo.

Do ankete lahko dostopate tukaj.  

Za dodatne informacije so vam z veseljem na voljo na info@mladiplus.si.

Za vaše sodelovanje se vam najlepše zahvaljujejo.

Vir: Sindikat Mladi plus

 

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

41872

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino