Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 25 Sep. 2019

September v Patriotu

Prireditveni center Patriot, ki deluje pod okriljem Mladinskega centra Dravinjske doline, je prostor, kjer mladi dobijo svojo prvo priložnost za delo, za razstavo, nastop in tako najdejo in krepijo svoje kompetence. Tudi v tem mesecu.

Sedi septembra se je tresel ob zvokih angleške bas glasbe. Lokalni DJ-i, ki se združujejo pod imenom Gonobeats - Bushee, Rotkart, Kian, DJ 4 in Ali, so poskrbeli za navdušence in navdušenke elektronske glasbe in napolnili plesišče s pestro paleto ritmov hip hopa, dubstepa in drum and bass-a. Tokrat so pripeljali tudi gosta, uveljavljenega in znanega DJ-a in producenta iz Kolumbije, ki deluje pod imenom Brain. Slednji se je v Slovenskih Konjicah ustavil v okviru svoje turneje Reset.

Zvoki glasbe so ogreli dvorano, v kateri so obiskovalci in obiskovalke uživale in si brusile pete dolgo v noč. Mladi, združeni pod imenom Gonobeats, se bodo predstavili tudi na Konjiškem maratonu.

V razstavni galeriji Patriot pa se je pretekli konec tedna s svojimi fotografijami prvič predstavil Luka GaberTema razstave, ki nosi ime »DAMN«, so črno-beli in barvni portreti mladih. Avtorja, ki je dijak Gimnazije Slovenska Bistrica, inspirira tako svežina narave kot vrvež mest. V svojih delih raziskuje stične točke obeh. Razstavljenih je 12 del, ki bodo za ogled na voljo do konca meseca oktobra. 

Vir: Mladinski center Dravinjske doline
Foto: arhiv MCDD, Klemen Šubic

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

75630

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino