EU zadeve / Neformalno izobraževanje

Seminar – kaj je Evropska mladinska fundacija

5. 2. 2019 avtor: Uredništvo

V Ljubljani bo med 11. in 13. marcem 2019 v organizaciji Evropske mladinske fundacije – EMF (European Youth Foundation), Urada RS za mladinoMladinskega sveta Slovenije in Mladinske mreže MaMa, potekal seminar za mladinske organizacije, kjer bo predstavljeno delovanje institucije Evropske mladinske fundacije.

Seminar bo potekal v City hotelu Ljubljana in delno v prostorih Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport.

Osrednja tema seminarja bo spoznavanje delovanja EMF, metod EMF ter priložnosti, ki jih EMF ponuja za mladinske organizacije. Na treningu bo potekala tudi razprava o mladinskih politikah in menedžmentu projektov v mladinskih organizacijah.

K udeležbi vabijo predstavnike mladinskih organizacij, ki delujejo na lokalni, regionalni ali nacionalni ravni

Na seminarju lahko pričakujete interaktivno atmosfero, ki jo bo zagotovila kombinacija neformalnih metod učenja, neformalnih diskusij, praktičnih delavnic ter obveščanje o političnem kontekstu v povezavi z mladimi v Sloveniji in v Svetu Evrope. Udeležba na seminarju je brezplačna, udeležencem pa bo na voljo tudi možnost nastanitve v hotelu, zato pričakujemo, da se bodo vsi prijavljeni udeležili celotnega progama in aktivno participirali.

Izbor udeležencev in rok za prijave

Mladinske organizacije, ki želijo prijaviti predstavnika svoje organizacije, morajo izpolniti elektronsko prijavnico, ki je dostopna na povezavihttps://goo.gl/forms/J7LoUc1KpX8nQJam2, najkasneje do nedelje, 3. marca 2019.

Več.