Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 24 Apr. 2020

Samopodoba, samozavest, samospoštovanje – Kakšne so razlike?

Poznaš osebo, ki se zdi zelo samozavestna, vendar ima o sebi slabo mnenje? Ki s svojim pristopom izraža moč, vendar ne prenese pogleda v ogledalo? Kaj pa osebo, ki pristopa sramežljivo, pogled upira v tla, vendar pa ne pusti drugim, da jo izkoriščajo? Grobo povedano ima prva oseba samozavest, a slabo samopodobo, pri drugi pa je ravno obratno.

V črki S se nahaja mnogo več, kot se ti dozdeva. Te zanima? Socialna akademija te vabi k branju bloga mladinske pobude 10 ključnih stvari, kjer najdeš razlago in pomene besed kot so: samopodoba, samozavest in samospoštovanje. Na voljo je tudi njihov izziv. Reši ga in se podaj v svet novih izzivov in doživetij z dvignjeno glavo!

Vir in foto: Socialna akademija

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

96200

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino