Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 08 Oct. 2020

Nagrada Horus 2020: Le še 7 dni do oddaje vlog na razpis

Razpis za Slovensko nagrado za družbeno odgovornost Horus 2020 je odprt od 15. julija do 15. oktobra 2020, torej je na voljo le še teden dni do izteka roka.

IRDO - Inštitut za razvoj družbene odgovornosti v sodelovanju s številnimi partnerji organizira tudi letos dvanajsti razpis za Slovensko nagrado za družbeno odgovornost Horus 2020, za katero se lahko potegujejo profitne in neprofitne osebe vseh velikosti, med njimi podjetja, zavodi, neprofitne in druge organizacije, osebe javnega prava, novinarji in posamezniki, ki delujejo družbeno odgovorno. 

Išče in nagrajuje se celovite pristope pravnih oseb in posameznikov k družbeni odgovornosti in trajnostnemu razvoju. Vprašalnik za prijavitelje je zasnovan v skladu s standardom za družbeno odgovornost ISO26000:2010 ter drugimi aktualnimi evropskimi in slovenskimi usmeritvami. Prijavitelji pa prejmejo tudi dve uri brezplačnega svetovanja ob prijavi. Nagrade bodo podeljene 4. decembra 2020.

Družbeno odgovornih med mladimi ter v mladinskem sektorju ne manjka, zato pohitite, časa za prijavo ni več veliko.

Več o nagradi.

Vir: IRDO Inštitut
Foto: Horus

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

32215

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino