Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 17 Jul. 2020

Razpis za subvencionirano bivanje študentov

Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport je objavilo zaspis za subvencionirano bivanje študentov v študentkih domovih in pri zasebnih za prihajajoče študijsko leto. Letos je na voljo 11.579 prostih mest. Subvencija pa v javnih domovih znaša 21,5 EUR, v zasebnih (in pri zasebnikih) pa 32 EUR.

Študenti morajo izpolnjevati splošne pogoje, ki jih najdeš tukaj in prošnjo za sprejem oddati preko elektronske vloge na spletnem portalu eVŠ.

Rok za oddajo prošnje je 17. avgust 2020.

Pisarne za študentske domove bodo do 16. septembra 2020 na spletnem portalu eVŠ objavile prednostno listo ob upoštevanju splošnih pogojev.

Vlogo lahko oddaš tukaj.

Za več informacij pa klikni tukaj.

Vir: evs.go
Foto: freepik

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

90591

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino