Angažiraj se / Zaposlovanje

Razpis Mladi za mlade – zaposlovanje mladih z izobrazbo športne smeri

8. 4. 2019 avtor: Uredništvo

Objavljen je peti razpisni rok za prijavo na Javni razpis za izbor izvajalcev projektov “Mladi za mlade 2017-2021”, ki je namenjen zaposlovanju mladih do vključno 29 let z izobrazbo športne smeri (magistri športne vzgoje, magistri kineziologije) in mladinskim centrom.

Namen javnega razpisa je zagotavljanje spodbud za zaposlovanje mladih brezposelnih oseb, predvsem iskalcev prve zaposlitve in brezposelnih mladih – diplomantov športne smeri, prijavljenih v evidenci brezposelnih oseb vsaj en mesec.

Prijavijo se lahko izobraževalne organizacije, ki že imajo izbrane kandidate. Zaposlitev, ki je krita v celoti, mladim omogoča pridobivanje praktičnih izkušenj in izboljšuje njihove zaposlitvene kompetence (nekaterim tudi opravljanje strokovnega izpita) in s tem boljše možnosti za nadaljnjo zaposlitev. V okviru zaposlitve mladi opravljajo 40% neposrednega pedagoškega dela pod vodstvom mentorja in 60% neposrednega pedagoškega dela samostojno. Poleg cilja pridobivanja delovnih izkušenj, razpis zasleduje tudi cilj razvoja gibalnih sposobnosti mladostnikov.

Kdo se lahko prijavi na razpis in vse ostale informacije povezane z razpisom najdete tukaj.

Rok za prijavo je 8. maj 2019 do 12.00 ure.

V primeru dodatnih vprašanj se lahko obrnete na go. Marjano Špilek, tel.: 051/339 497 ali 01/43 42 397, oziroma vprašanja naslovite na elektronski naslov: mzm@sport.si.