Angažiraj se / Finance

Razpis Bridge 47 – še nekaj dni za prijavo!

16. 1. 2019 avtor: Uredništvo

Razpis za sofinanciranje pilotnih projektov je del večjega projekta Bridge 47 – Building Global Citizenship, ki ga financira Evropska unija, izvajajo pa ga nevladne organizacije pod koordinatorstvom finske NVO platforme FINGO.

Projekt mobilizira in povezuje svetovno civilno družbo s prispevkom k preobrazbi v smeri globalne pravičnosti in izkoreninjenja absolutne revščine s pomočjo globalnega učenja in globalnega državljanstva (GCE).

Na razpis se lahko prijavijo aktivne neprofitne nevladne organizacije s sedežem v eni od naslednjih držav: Bolgarija, Ciper, Danska, Estonija, Finska, Francija, Irska, Latvija, Nemčija, Slovaška, Slovenija, Škotska.

Torej, v primeru, da delate na področju globalnega učenja ali na promociji globalnega državljanstva in pri slednjem uporabljate inovativne metode ali če ocenjujete, da lahko izobraževanje svet okoli vas spremeni na bolje, vas vabijo, da se prijavite na razpis projekta Bridge 47, ki je namenjen financiranju inovativnih izobraževalnih projektov. Rok za prijavo projektov je 24. januar 2019.

Več o Bridge 47 si lahko preberete tudi tukaj.

Več informacij spodaj: