Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 06 Mar. 2019

Raziskava o motivih vključevanja mladih v mladinske in druge organizacije

Preko pogovorov z mladimi so v Pekarni Magdalenske mreže ugotavljale motive za delovanje v mladinskih organizacijah ter poglede na dogajanje in mesto, kar jim je pomagalo orisati mladinsko polje in mladinske organizacije, kot jih vidijo mlade_i, ter opisati načine informiranja, ki se jih poslužujejo, kako gledajo na dogodke v mestu in kaj v Mariboru kot mlade osebe pogrešajo.

Iz predpostavke, da so mlade_i ključne akterke_ji mladinskih organizacij, so želele zbrati in opisati njihove izkušnje, mnenja in predloge.

Na podlagi njihovih odgovorov bomo tako lahko vse_i skupaj izboljšale_i naše delo, odločevalkam_cem pa ponudile_i boljši uvid v mladinsko polje in posledično pomoč pri sistemskem urejanju le-tega in vzpostavitvi boljših pogojev za mlade in za delo z njimi.

Kaj so za raziskavo povedale_i mlade_i, aktivne_i v mariborskih organizacijah, preberite TUKAJ.

Vir: Pekarna Magdalenske mreže
Foto: Pixabay

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

11735

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino