Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 23 Sep. 2019

Rastimo skupaj 2019 v gorenjski regiji

Ste mladi dovolj obveščeni o priložnostih in možnostih za participacijo v lokalnih skupnostih? Želite spremeniti načine obveščanja in sodelovanja v lokalnih skupnostih?

Mladinski svet Slovenije in Urad RS za mladino v slodelovanju z Mestno občino Kranj vabijo na regijski dogodek projekta Rastimo skupaj 2019 v gorenjski regiji. 

Dogodek bo potekal v petek, 4. oktobra 2019, ob 15. uri v Avli Mestne občine Kranj, Slovenski trg 1, Kranj. 

Namenjen je mladim in občinskim uslužbencem v gorenjski regiji. Svojo udeležbo sporočite preko elektronske prijavnice do petka, 27. septembra 2019.

Na regijskem dogodku bo poudarek na informiranju mladih na lokalni in regijski ravni, na komuniciranju z mladimi, na načinih in uporabi komunikacijskih orodji ter vključevanju mladih v procese odločanja na lokalni ter regijski ravni oz. e-participaciji mladih.

Program:

  • predstavitev primerov dobrih praks vključevanja mladih v procese odločanja,
  • predstavitev portala mlad.si
  • Se slišimo? Komuniciranje občine z mladimi in mladih z občino.
  • delavnica na temo informiranja in vključevanja mladih v procese odločanja.

Predlogi za spremembe v regiji in občinah, ki bodo nastali na delavnici, bodo predstavljeni odločevalcem na okrogli mizi.

Vir in foto: Mladinski svet Slovenije

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

92606

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino