Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 21 Dec. 2018

Radovedno, ustvarjalno in iskrivo leto 2019

Malce za hec, malce za res: mladi iščejo "s kom", starejši "s čim"

Šala, a resnična. Kot po malem vsaka.  In njeno resničnost v uredništvu portala Mlad.si živimo, saj jo gradimo z vašo pomočjo, s pomočjo partnerskih organizacij. Ne sprašujemo se več 's kom', saj vemo, da brez vaše ustvarjalnosti in sodelovanja portal Mlad.si ne bi mogel uspešno slediti zastavljenemu cilju, ki je skozi vsa leta zagotavljal objave koristnih in ažurnih informacij za mlade, in to s strani mladih. Kljub temu, da so vsebine namenjene predvsem mladim, pa k sodelovanju vabimo, in bomo tudi v bodoče vabili, širšo skupino predstavnikov mladih in širše javnosti, vedno pa bomo osredotočeni na želje in potrebe mladih - saj smo tudi prvi in edini portal za mlade v Sloveniji.

V letu 2019 bo Mlad.si praznoval devet let, odkar obstaja. In kot se za mladega fanta spodobi, je tudi portal v septembru 2018 dobil svoj 'make-over'. Vsebina, njegovo bistvo, se z nami in vami razvija, odrašča, nadgrajuje, z njim se vsakodnevno učimo tudi mi.

Ob koncu letošnjega leta se sodelujočim organizacijam v uredništvu Mlad.si iskreno zahvaljujemo za soustvarjanje in rast Mlad.si in vas vabimo, da v letu 2019 ponovno skupaj govorimo jezik mladih.

Iz uredništva Mlad.si vam pošiljamo želje za čim bolj radovedno, ustvarjalno in iskrivo leto 2019!

Vaše uredništvo Mlad.si

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

60248

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino