Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 13 Jul. 2020

Prvi Drive-in kino na Ptuju

V mladinskem centru Ptuj (CID Ptuj) so se prvič lotili izziva, kako v spremenjenih okoliščinah zaradi Covid 19 in v skladu s priporočili NIJZ organizirati ogled filmov. Prišli so na idejo, da pripravijo Prvi Drive-in kino na Ptuju. Za lokacijo so izbrali parkirišče Šolskega centra Ptuj.

V dveh dneh so tako ponudili dva zanimiva filma. Odziv je bil izjemen, dogodek je bil razprodan.

V petek, 3. julija so predvajali film Briljantina ob odličnem tematsko obarvanem spremljevalnem programu, z rockabilly kostumi, frizurami, scenografijo in avtomobili iz obdobja, ki ga prikazuje film. Dogodek je popestrila tudi živa glasba, skupine Joe & the Rhytm Boys.

V soboto, 4. julija pa je bil na vrst film Gospodje. Sliko so lahko obiskovalci gledali na velikem platnu, medtem ko so si zvok poiskali na svojem avto radiu na frekvenci 106,1 MHz.

Oba dneva pa so gostom hrano in pjačo stregli na kotalkah. 

Več informacij in foto vtisov iz dogodka najdete tukaj.

Vir in foto: Center interesnih dejavnosti Ptuj

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

26955

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino