Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 13 Dec. 2018

Projekt Mladi in mediji

Društvo zaveznikov mehkega pristanka, ki ima svoje prostore v Mladinskem centru Krško tudi letos izvaja projekt v okviru Evropske solidarnostne enote - Mladi&Mediji.V letu 2019 se bodo izvajale številne filmske in medijske delavnice za otroke in mladino, izpod prstov in kamer prostovoljk in prostovoljcev pa nastaja tudi redna mesečna Mladinska oddaja, ki si jo lahko ogledate na youtube kanalu.

Projekt je namenjen mladim do 30 let iz EU in partnerskih držav Erasmus+, da bi se izobraževali in razvijali vrsto različnih kompetenc, zlasti na področju filmske in medijske produkcije, ki tako postaneta orodje opolnomočenja, izražanja in ozaveščanja mladih, da bi le-ti lahko s tem nadaljevali v svojem domačem okolju. V tem procesu bodo tudi gradili socialni kapital, nabirali nove izkušnje in spoznavali različne kulture in tradicije ter se hkati ozaveščali o aktualnih družbenih problematikah na lokalni, državni in evropski ravni.

Več

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

64128

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino