Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 10 Jun. 2020

Priročnik za organizacijo mestnega igrišča

Mladinski center Idrija (MC Idrija) z Mestnim igriščem v Idriji enkrat na teden od pomladi do jeseni prispeva k oživitvi mestnega središča.

Takrat "plac" napolnijo z različnimi kotički, ki ponujajo raznolike družabne dejavnosti na prostem – športne, ustvarjalne, informativne in mednarodne, poleg tega pa vabljive vsebine prispevajo tudi druge lokalne organizacije. Prostovoljci in zaposleni MC Idrija, pa tudi predstavniki društev, na Mestni trg v Idriji prinesejo raznolike pripomočke in igre, dogajanje pa običajno privabi od 50 do 150 mladih, družin in drugih prebivalcev, hkrati pa se tam ustavljajo tudi naključni mimoidoči, med drugim tudi tuji obiskovalci.

Glede na dober odziv obiskovalcev in zadovoljstvo z izvedenimi Mestnimi igrišči z veseljem delijo, kar so se ob izvajanju naučili sami v priročniku, dostopnem tukaj. Priročnik je nastal v sklopu Evropske solidarnostne enote, natančneje solidarnostnega projekta Mestno igrišče.

Vir in foto: Mladinski center Idrija

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

36742

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino