Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 06 Jan. 2022

Prihaja karierni teden

Načrtovanje izobraževalne in poklicne poti ni vedno enostavno, zato je mladim vsako leto na voljo kar nekaj delavnic in dogodkov, ki lahko pomagajo pri iskanju pravih informacij in priložnosti, razvoju potrebnih veščin in kompetenc ter nudenju podpore pri odločanju in izbiri. Na portalu Mlad.si vas bomo redno obveščali o tovrstnih dogodkih, delavnicah in izobraževanjih.

Letos bo prvi karierni dogodek potekal že v začetku leta – 10. januarja se bo namreč začel Karierni teden, ki ga organizira Mladinska mreža KROJ. V sklopu usposabljanj, delavnic, predstavitev in predavanj Mladinska mreža KROJ mlade spodbuja, da si sami skrojijo kariero, ki ustreza njihovim talentom, ter spoznajo različne priložnosti, ki so jim na voljo izven šolskega okvirja. V pestrem programu bo med drugim potekalo tudi usposabljanje za mladinske karierne svetovalce, namenjeno mladinskim delavcem, študentom in prostovoljcem, ter predavanje Karierni razvoj mladih v postcovidnem obdobju, namenjeno študentom in dijakom.

Čez leto pa več nasvetov, usposabljanj, izobraževanj in informacij o iskanju zaposlitve najdete na naslednji spletni strani.

Vir: uredništvo Mlad.si, Mladinska mreža KROJ

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

55862

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino