Vključenost

Pridruži se programu Uresničimo ideje

22. 5. 2020 avtor: Uredništvo

V okviru evropskega projekta Erasmus+ Enterpreneurship for Women in Digital World – podjetniške veščine za ženske v digitalnem svetu, ki stremi k izboljšanju digitalnih in podjetniških veščin žensk, z namenom prispevati k njihovi uspešnejši zaposljivosti, je Simbioza, skupaj s partnerskimi organizacijami, razvila izobraževalni program Uresničimo ideje namenjen ženskam, ki si želijo izboljšati svoje veščine projektnega vodenja skozi uporabo informacijsko-komunikacijskih veščin.

Če se želite preizkusiti kot trener/ka neformalnega izobraževalnega programa Uresničimo ideje, ki bo ženskam iz ranljivih skupin, pomagal krepiti, razvijati in izpopolnjevati digitalne in podjetniške veščine na njihovi poti k boljšim zaposlitvenim možnostim, imate sedaj odlično priložnost za vključitev v brezplačno usposabljanje.

Vabljeni na uvodno izobraževanje, ki bo potekalo v petek, 29. maja 2020, med 16.00 in 20.30 uro in v soboto, 30. maja 2020, med 9.00 in 15.00 uro, v Simbioza BTC City Lab-u v Ljubljani, kjer se boste seznanili z vsebino programa, učnim procesom, učnimi moduli in osvojili celovito praktično in teoretično znanje (tudi če nimate predhodnih izkušenj), ki vam bo pomagalo pri vašem nadaljnjem samostojnem delu kot trener/ka programa Uresničimo ideje.  

Odločitev, da se pridružite projektu bo pomagala tudi vam na vaši karierni poti, saj boste poleg tega, da boste postali certificirani trener oziroma trenerka programa Uresničimo ideje, pridobili bogate izkušnje kot predavatelj_ica ter ob tem hkrati krepili in razvijali tudi lastne socialne kompetence. 

Prijave sprejemajo najkasneje do srede, 27. maja 2020 na tej povezavi. Za dodatne informacije pišite na info@simbioza.eu ali pokličite 040-336-311.

Vse informacije o izobraževanju so na voljo tukaj.

Vir in foto: Simbioza