Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 22 May 2020

Pridruži se programu Uresničimo ideje

V okviru evropskega projekta Erasmus+ Enterpreneurship for Women in Digital World – podjetniške veščine za ženske v digitalnem svetu, ki stremi k izboljšanju digitalnih in podjetniških veščin žensk, z namenom prispevati k njihovi uspešnejši zaposljivosti, je Simbioza, skupaj s partnerskimi organizacijami, razvila izobraževalni program Uresničimo ideje namenjen ženskam, ki si želijo izboljšati svoje veščine projektnega vodenja skozi uporabo informacijsko-komunikacijskih veščin.

Če se želite preizkusiti kot trener/ka neformalnega izobraževalnega programa Uresničimo ideje, ki bo ženskam iz ranljivih skupin, pomagal krepiti, razvijati in izpopolnjevati digitalne in podjetniške veščine na njihovi poti k boljšim zaposlitvenim možnostim, imate sedaj odlično priložnost za vključitev v brezplačno usposabljanje.

Vabljeni na uvodno izobraževanje, ki bo potekalo v petek, 29. maja 2020, med 16.00 in 20.30 uro in v soboto, 30. maja 2020, med 9.00 in 15.00 uro, v Simbioza BTC City Lab-u v Ljubljani, kjer se boste seznanili z vsebino programa, učnim procesom, učnimi moduli in osvojili celovito praktično in teoretično znanje (tudi če nimate predhodnih izkušenj), ki vam bo pomagalo pri vašem nadaljnjem samostojnem delu kot trener/ka programa Uresničimo ideje.  

Odločitev, da se pridružite projektu bo pomagala tudi vam na vaši karierni poti, saj boste poleg tega, da boste postali certificirani trener oziroma trenerka programa Uresničimo ideje, pridobili bogate izkušnje kot predavatelj_ica ter ob tem hkrati krepili in razvijali tudi lastne socialne kompetence. 

Prijave sprejemajo najkasneje do srede, 27. maja 2020 na tej povezavi. Za dodatne informacije pišite na info@simbioza.eu ali pokličite 040-336-311.

Vse informacije o izobraževanju so na voljo tukaj.

Vir in foto: Simbioza

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

29630

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino