Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 23 Dec. 2019

Pridruži se Popotniškemu združenju Slovenije in se nauči tujega jezika

Popotniško združenje Slovenije s ponosom predstavlja novo ugodnost, ki jo imajo člani vseh nacionalnih popotniških združenj po svetu in sicer 3 mesece brezplačnega tečaja tujega jezika za vse, ki se prijavijo na tečaj, ki traja več kot tri mesece.

Znanje tujih jezikov je namreč nepogrešljivo pri izvajanju mladinske mobilnosti v tujini in navsezadnje tudi v Sloveniji v komunikaciji z mladimi, ki prihajajo iz drugih držav.

Gre za učenje tujega jezika preko platforme Babbel, o katerem izveste vse in še več v prispevku, do katerega lahko dostopate tukaj.

Vir in foto: Popotniško združenje Slovenije

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

44717

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino