Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 18 May 2022

Predstavitev programov Erasmus+: Mladina in Evropska solidarnostna enota na Zvoku mladosti

Zavod Movit vas v petek, 27. maja, v okviru osrednjega dogodka evropskega leta mladih – Zvoka mladosti – vabi na predstavitev programov Erasmus+: Mladina in Evropska solidarnostna enota.

Prizorišče celotnega dogodka bodo Križanke, predstavitev pa bo potekala v Viteški dvorani, kjer se boste lahko na interaktiven način od bližje spoznali s programi EU na področju mladine. Na predstavitev ste vabljeni predvsem predstavniki mladinskih organizacij (ali drugih organizacij, ki delajo z mladimi), ki s programoma Erasmus+ in Evropska solidarnostna enota nimate še toliko izkušenj.

Med predstavitvijo boste imeli možnost podrobneje raziskati glavne značilnosti ukrepov v okviru obeh programov, ki so v letošnjem evropskem letu mladih še posebej aktualni, se poglobiti v njihovo vsebino ter pridobiti odgovore na vaša morebitna vprašanja v povezavi s programoma.

Ob tem se vabljeni, da obenem izkoristite priložnost za udeležbo na celotnem dogodku, v okviru katerega bosta potekala tudi pestro kulturno dogajanje in sejemska dejavnost, ter nanj povabite še posebej mlade iz vaše organizacije.

Število mest je omejeno, zato je prijava na predstavitev obvezna preko naslednje povezave. Prijavite se lahko najkasneje do srede, 25. maja 2022.   

Več informacij o celotnem dogodku najdete tukaj.

Vir: MOVIT

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

77159

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino