Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 19 Nov. 2019

Pred nacionalnim posvetom mladinskega sektorja - izhodišča za razpravo z ministrom

Približuje se nacionalni posvet mladinskega sektorja, ki se ga bo udeležil tudi resorni minister Jernej Pikalo. Ker organizacije mladinskega sektorja želijo, da bi bil ta dialog čim bolj konstruktiven in plodovit, so se predstavniki nekaterih večjih organizacij v sektorju odločili izhodišča posredovati vnaprej. Razpravo želijo osredotočiti predvsem na dve področji:

  • mladinske organizacije in državljanska vzgoja,
  • financiranje mladinskega sektorja

Organizacije mladinskega sektorja, ki ste pobudo pripravljene podpreti vabijo, da do srede, 20. 11. 2019 do 9.00 zjutraj, svojo podporo izrazite TUKAJ.

Pismo v celoti objavljamo tukaj.  

Podpisane organizacije:

Organizacije, ki so pobudo podprle:

Vir: Društvo mladinski ceh, Mladinski svet Slovenije, IRDO – Inštitut za razvoj družbene odgovornosti, Sindikat Mladi plus, Socialna akademija, Zavod Mreža MaMa, Zavod Mepi, Zavod Nefiks, Zavod Ypsilon, Združenje slovenskih katoliških skavtinj in skavtov, Zveza slovenske podeželske mladine, Zveza tabornikov Slovenije

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

82805

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino