Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 14 Sep. 2021

Poznopoletni festival Mladinskega centra Šmartno ob Paki

V MC Šmartno ob Paki že drugo leto zapored pripravljajo nekoliko »drugačen« Poznopoletni festival – potrebno je predvsem uspešno krmariti med vladnimi ukrepi in zdravstvenimi priporočili ter dobro voljo in zdravjem obiskovalcev.

Zaenkrat jim odlično uspeva in po zadnjem dogodku, razprodanem stand upu priljubljenih slovenskih komikov, še z večjim optimizmom zrejo dalje proti zadnjima dvema prireditvama. Za sabo imajo odličen koncert mlade fantovske zasedbe Il Divji in gledališko predstavo – komedijo – Ne sprehajaj se no vendar čisto gola! v izvedbi Gledališča Velenje. Skupaj s prijatelji, lokalnimi glasbeniki, združenimi v skupino Preprosto črni, so s koncertom zaznamovali njihovo 10-letnico, minuli petek pa so gostili Uroša Kuzmana in Perico Jerkovića, ki sta dobro uro in pol zabavala staro in mlado od blizu in daleč.

Zadnji del Poznopoletnega festivala bosta zaznamovala dva koncerta. Vabijo vas, da se jim pridružite v petek, 17. septembra, ob 20. uri na koncertu priljubljene pevke Eve Boto, skoraj zmagovalke letošnjih Melodij morja in sonca. Za piko na i pa bodo gostili izjemne Fed Horses in Čedahuči, ki bodo z akustičnim koncertom pričarali en lep zgodnjejesenski večer v petek, 24. septembra, ob 20. uri.

 Vir: Mladinski center Šmartno ob Paki

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

65068

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino