Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 09 Sep. 2019

Poziv za oddajo vloge za program Mobilnost študentov iz socialno šibkejših okolij

Cilji programa Mobilnost študentov iz socialno šibkejših okolij je izboljšanje  udeležbe študentov iz socialno šibkejših okolij na izmenjavah v tujini (mednarodna mobilnost) ter posledično povečanje učinka mednarodne mobilnosti in pridobivanja novih kompetenc za potrebe trga dela ob komplementarnem financiranju mobilnosti.
 
Program Mobilnost študentov iz socialno šibkejših okolij se bo izvajal kot neposredna potrditev operacije – program potencialnega upravičenca, ki je bil predhodno izbran prek programa Erasmus+. Upravičen strošek programa je spodbuda za socialno šibkejše v višini 200,00 EUR oziroma 220,00 EUR na mesec, kot strošek na enoto.

  • Rok za oddajo vloge za program Mobilnost študentov iz socialno šibkejših okolij za leto 2019 je od 1. 6. 2019 do razdelitve sredstev oziroma do vključno 30. 6. 2020.
  • Rok za oddajo vloge za program Mobilnost študentov iz socialno šibkejših okolij za leto 2020je 1. 6. 2020 do razdelitve sredstev oziroma do vključno 30. 9. 2020

Razpisna dokumentacija in več informacij je na voljo na povezavi.

Vir in foto: Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

29623

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino