Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 05 Sep. 2019

Poziv za izvajanje aktivnosti v EYC Strasbourgu in Budimpešti

Oddelek za mladino Sveta Evrope poziva nevladne mladinske organizacije, mreže in druge nevladne strukture, vključene v področja mladinskega dela, k predložitvi vlog za aktivnosti, ki bodo potekale v sodelovanju z Evropskim mladinskim centrom v Strasbourgu in Budimpešti. Aktivnosti so organizirane v sodelovanju z mladinskimi organizacijami in mrežami ter Oddelkom za mladino Sveta Evrope, gosti pa ga eden izmed evropskih mladinskih centrov.

Gre za mednarodne mladinske dogodke, ki trajajo od 4 do 8 dni in združujejo člane mladinskih organizacij ali mrež ter strokovnjake za razprave o posebni temi, ki je pomembna za prednostne naloge mladinskega sektorja Sveta Evrope 2020–2021.

Več informacij in prijavni obrazec je na voljo na povezavi. Rok za prijavo je 1. oktober 2019

Vir in foto: Oddelek za mladino Sveta Evrope

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

33586

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino