Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 04 Jun. 2019

Sodeluj na Fotopubu

Ali želiš sodelovati na Fotopub festivalu med 30. julijem in 4. avgustom v Novem mestu kot prostovoljec/ka?

Delal/a boš z ekipo Fotopub, sodelovala pri festivalski produkciji, pripravah in organizaciji dogodkov, pripravi razstave, spoznal/a boš umetniške in organizacijske veščine na področju produkcije sodobne umetnosti.

Stroški namestitve in hrane so pokriti, Fotopub nudi tudi možnost sodelovanja na razstavi naslednjega festival Fotocubs pod mentorstvom njihove festivalske ekipe.  

Če želiš biti del ekipe, piši na: fotopub@fotopub.com do polnoči 9. junija 2019.

Pošlji CV in kratek sestavek, zakaj si želiš na tem projektu sodelovati. Prednost bodo dali tistim, ki majo več izkušenj pri organizaciji tovrstnih dogodkov.

Vir: uredništvo mlad.si
Foto: Fotopub

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

78476

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino