Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 13 May 2020

Povezana mesta učenja - poziv k deljenju interesa mladih

TiPovej!, Zavod za ustvarjalno družbo v sodelovanju s partnerji, v okviru mednarodnega projekta "Povezana mesta učenja", oblikuje mestno spletno platformo "Ljubljana mesto učenja". Gre za platformo, ki na enem mestu združuje raznolike (neformalne) učne priložnosti za mlade in jim omogoča, da zase na enostaven način odkrivajo učne priložnosti v Ljubljani in jih tudi koristijo. Svoje učne dosežke pa obeležijo z digitalnimi učnimi značkami.

Ker želijo, da je ponudba učnih izkušenj  aktualna in smiselna za mlade, izvajajo raziskavo o njihovih interesih, zanimanjih ter prioritetnih (učnih) področjih, ki bi jih želeli nadgraditi.  S  pridobljenimi rezultati želijo na platformo ciljno usmerjati tiste mladinske organizacije in izobraževalne ustanove, ki nudijo učne vsebine, ki jih mladi prepoznavajo kot pomembne. V ta namen prosijo, da posredujte spletni vprašalnik mladim in jih spodbudite, da ga izpolnijo.

Vprašalnik je dostopen na tej povezavi. Odgovore zbirajo do 31. 5. 2020.  Analiza bo pripravljena v juniju, rezultate pa bodo delili tudi z vami.

Za vsa dodatna pojasnila so na voljo na info@tipovej.org ali na 041 772 705. 

Vir in foto: TiPovej!

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

75628

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino